Politika piškotov

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa vaših osebnih podatkov.

Ta politika pojasnjuje, kako so piškotki uporabljajo na spletni strani podjetja B2 in kako lahko nadzorujete njihovo obnašanje.

O politiki piškotkov

Ta politika piškotkov velja za vse spletne strani in mobilne aplikacije podjetja B2.

Ko govorimo o spletnih straneh, mislimo na katero koli spletno stran ali mobilno aplikacijo, ki jo upravlja podjetje B2 d.o.o ali katerakoli njenih hčerinskih družb in podružnic, ne glede na način dostopa do omrežja. Ta politika piškotkov je del naših splošnih pogojev.

Z dostopom do spletne strani se strinjate z uporabo politike piškotkov.

Morebitne spremembe te politike bodo objavljene tukaj. Pridržujemo si pravico, do sprememb politike, ki stopijo v veljavo takoj po objavi. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni sprejemanje vseh takšnih sprememb.

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obiskih naših spletnih strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku.

Lahko se odločite, da ne dovolite shranjevanja piškotkov. Če boste to storili, vam ne moremo zagotoviti enake uporabniške izkušnje, kot z uporabo piškotov.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, vas ne identificirajo, vključuje pa splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani in vašo lokacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko spremenite nastavitve brskalnika in preprečite avtomatski sprejem.

Spodnje povezave pojasnjujejo, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika - pozor, če izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo globalno-za vse spletne strani:

Na tej spletni strani uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

Piškotki seje

S temi piškotki shranjujemo podatke v okviru posamezne seje brskanja. Brez tovrstnih piškotkov delovanje spletne strani ni mogoče. Piškotki se uničijo, ko zaprete okno brskalnika. Če se ne strinjate z uporabo tovrstnih piškotkov, vas prosimo, da spletno stran zapustite ali izklopite sprejem piškotov v spletnem brskalniku.

Piškotki za analitiko

Piškotki za analitiko Z njimi spremljamo gibanje obiskovalcev po spletni strani. Če ne želite piškotkov analitike se lahko od njih odjavite, vendar se morate zavedati da se bo znižal nivo uporabniške izkušnje.

Piškotki tretjih oseb

Gumbe socialnih omrežij, videe in nekatere druge storitve, ki smo jih vdelali v naše spletne strani zagotavljajo tretje osebe. Te storitve lahko naložijo piškotke na vaš računalnik. Če ne želite njihovih piškotkov, vam teh elementov žal ne moremo pokazati.

Več o storitvah, ki jih uporabljamo in njihovih piškotkih izveste na naslednjih naslovih:

Strinjam se s prejemanjem:


Shrani nastavitve